Freelance Masseur

Ben jij een ervaren allround masseur en wil jij graag opdrachten die flexibiliteit bieden in een gezellig, informeel team van professionals? Lees dan zeker verder! 

 

Als Masseur vorm je het rustmoment voor de vele gasten van QoQo Retreat. Je werkt nauw samen met mede Masseurs, schoonheidsspecialistes en de medewerkers van de beautybalie. Je rapporteert aan de Beauty Manager en deelt de preventieve zorg visie waarin het streven naar een optimale balans tussen lichaam en geest centraal staat.

Gasten voelen zich dan ook meteen op hun gemak omdat je deze basisvisie weet te vertalen in een ontspannen massagetechniek. Hierbij kun je denken aan zowel klassieke-, sport- als moderne massages. Persoonlijke aandacht in combinatie met “aanvoelen” wat gasten belangrijk vinden weet je te vertalen naar een professioneel advies. Gasten komen dan ook graag bij je terug omdat ze weten dat je hun welzijn belangrijk vindt door ze “hemels” te verwennen.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als masseur bij gerenommeerde spa-, sport- en/of hotelgerelateerde bedrijven. Daarnaast ben je gediplomeerd voor twee of meerdere massagetechnieken. Zeker de sportmassagetechniek zou super zijn! Je bent accuraat stelt prioriteiten en kunt goed organiseren. Dit laat je ook merken door klachten vlot en naar tevredenheid op te lossen. Je beschikt over actuele productkennis en houdt deze geregeld up to date door het volgen van cursussen. Tevens ben je pro-actief, stressbestendig en flexibel. Je bent bereidt om te werken in wisselende diensten zowel in de avonden, het weekend als op feestdagen. Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend. If you don’t speak the Dutch language fluently we will still proceed your application.

 

De kerncompetenties gastgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als Masseur bij QoQo Retreat beschik je over deze competenties.

 

Wat bieden wij?

Freelanceovereenkomst
Uurtarief: minimaal € 25,- 
Extra: gratis massages bij QoQo Retreat

 

Interesse?

Denk jij na het lezen van bovenstaande tekst ‘ja, dit ben ik!’, reageer dan direct en mail naar info@qoqoretreat.com en wie weet zien wij elkaar snel op onze mooie locatie. Je ontvangt een automatisch ontvangstbericht op jouw opgegeven e-mailadres als wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen.

 Waar vindt u ons?

Retreat QoQo Massage

Oude Binnenweg 144A
3012 JH Rotterdam

T +31 (0)88 - 81 00 818
E info@qoqoretreat.com